Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування дистанційно навчаються за програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводиться онлайн навчання державних службовців районних державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих комітетів територіальних громад за програмами підвищення кваліфікації.

30 березня в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Стратегічні пріоритети розвитку України у сфері освіти, охорони здоров’я, культури,  фізкультури і спорту» для державних службовців районних державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Збереження пам’яток культурної спадщини через реалізацію проєкту «Велика реставрація в культурі» за секторальної підтримки фінансування ДУРР», викладач Шерстюк Інна Володимирівна, заступник директора Департаменту-начальник управління розвитку туризму, музейної справи та охорони культурної спадщини Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації;

«Укладення охоронних договорів на об’єкти культурної спадщини», викладач Старолат Олеся Олександрівна, начальник відділу охорони культурної спадщини управління розвитку туризму, музейної справи та охорони культурної спадщини Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації.

Також у співпраці з Полтавською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування зі студії Полтавського ЦППК відбулася онлайн тематична зустріч «Безоплатне забезпечення осіб і дітей з інвалідністю та інших окремих пільгових категорій населення Полтавської області технічними та іншими засобами реабілітації, надання реабілітаційних послуг, послуг з післягарантійного ремонту технічних засобів пересування». Спікерами заходу виступили Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор Асоціації «ПОАОМС» та представники Полтавського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Завершилося навчання працівників центрів надання адміністративних послуг територіальних громад Полтавщини за спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови». Сьогодні слухачі склали іспит. Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →