Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування дистанційно навчаються за програмами підвищення кваліфікації.

12 травня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися навчальні заходи в рамках трьох програм підвищення кваліфікації.

         Розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома спеціальними програмами.

         За спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови» підвищують кваліфікацію слухачі другої групи з числа працівників соціальної сфери виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини.

         Заняття з групою проводить Московець Наталія Олексіївна, викладачка вищої категорії Полтавського інституту економіки і права, директорка ГО перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «МІСТ», членкиня ради перекладачів Українського товариства глухих, членкиня комітету доступності Полтавської обласної державної адміністрації, перекладач жестової мови «UA Суспільне».

Спільно з Полтавською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування організовано навчання старост старостинських округів територіальних громад Полтавщини за спеціальною короткостроковою програмою «Організація діяльності старости у територіальних громадах».

З учасниками програми працювали:

Олександр Врублевський, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації веб-сайту СТАРОСТА ПРОФІ

Ганна Кондратьєва, заступник виконавчого директора Асоціації «ПОАОМС»

Навчання в розрізі груп відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК. 

12 травня державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування завершили навчання за загальною короткостроковою програмою «Етикет та імідж як складові культури управління публічного службовця».

Онлайн тренінг на тему «Норми професійної етики керівника. Діловий етикет» провела сьогодні зі студії Полтавського ЦППК Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна, доцент кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії, кандидат економічних наук.

         Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.        

Всі новини →