Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування завершили навчання за програмою «Детінізація доходів: стан, реалії та перспективи майбутнього».

14 травня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Детінізація доходів: стан, реалії та перспективи майбутнього».

Сьогодні в рамках програми зі студії Центру відбулася тематична дискусія: «Специфікація тіньової економіки в Україні та реалістичні напрями її детінізації. Форми і методи боротьби з тіньовою економікою».

Заняття провели Скрильник Андрій Сергійович, доцент кафедри економіки підприємництва та маркетингу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук та Скрильник Олена Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Учасники програми також пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в форматі реального часу.

         Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.        

Всі новини →