Дистанційне навчання посадовців за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

13 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні навчання посадовців за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося навчання державних службовців категорії В , які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, за загальною професійною програмою.

Відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Відкритість та прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Кульчій Інна Олексіївна, доцент кафедри державного управління і права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат наук з державного управління;

«Публічне управління та євроінтеграційні процеси», викладач Опанащук Петро Володимирович, доцент кафедри права та публічного управління Житомирського державного університету імені І. Франка кандидат історичних наук.

Завершилося навчання адміністраторів центрів надання адміністративних послуг за загальною короткостроковою програмою «Професійне вигорання: причини виникнення та шляхи усунення».

Фролова Ольга Василівна, доцент кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук із віддаленого робочого місця провела онлайн тренінг «Методи та техніки попередження і подолання проявів професійного вигорання у діяльності публічного службовця».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →