Для державних службовців Головного управління ПФУ у Полтавській області проведено тренінг «Профілактика та корекція синдрому емоційного та професійного вигорання. Стресостійкість».

11 вересня для державних службовців Головного управління ПФУ у Полтавській області проведено тренінг «Профілактика та корекція синдрому емоційного та професійного вигорання. Стресостійкість». Заняття провела Яценко Анжеліка Анатоліївна, практикуючий психолог, кандидат психологічних наук.

Також,  в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Актуальні питання обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду», відбулися  заняття наступної тематики:

  • «Застосування (основні положення) Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Порядок прийняття документів для встановлення надбавок, підвищень, додаткової пенсії. Виплата допомоги на поховання, недоотриманої пенсії, поновлення та припинення виплат», викладач Зінченко Людмила Олексіївна, начальник відділу розгляду звернень управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;
  • «Організація та типові рішення щодо захисту інформації в сервісних центрах Пенсійного фонду України та на віддалених робочих місцях», викладач Гаврилко Сергій Миколайович, начальник управління інформаційних систем та електронних ресурсів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;
  • «Особливості визначення права на призначення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи: призначення пенсій за спеціальними законами», викладач Кальян Інна Анатоліївна, головний спеціаліст відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.
Всі новини →