Друга група слухачів розпочала навчання за програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

6 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання другої групи фахівців із соціальної роботи та працівників системи соціального захисту за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Зі студії Полтавського РЦПК відбулися заняття наступної тематики:

«Соціальна підтримка вразливих груп населення шляхом ведення випадку», викладач Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки;

«Догляд та виховання дітей в умовах наближених до сімейних», викладач Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук.

Завершується онлайн навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за загальною короткостроковою програмою «Комунікації та взаємодія в публічному управлінні».

Заняття на тему: «Комунікаційна взаємодія влади і суспільства. Вітчизняний досвід» провела Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна, заступник директора  навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавської державної аграрної академії, доцент кафедри менеджменту, кандидат економічних наук.

Після проходження підсумкового анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →