Інформаційна та цифрова безпека в публічному управлінні.

05.09.2022 Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації  спільно з Управлінням інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної військової адміністрації проведено дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування на тему «Інформаційна та цифрова безпека в публічному управлінні».

Захід організовано за сприяння швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP), яка спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громади та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні.

Програма EGAP фінансується Швейцарською агенцією розвитку і співробітництва і виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innova Bridqe.

Навчання відкрив Ігор Панченко, заступник голови Полтавської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Впродовж заходу розглянуто питання:

Кібератаки;

Інформаційні загрози;

Рекомендації та захист даних;

Убезпечення робочого та особистого простору.

Заняття з віддаленого робочого місця провів регіональний координатор Програми EGAP у  Одеській області Ігор Копиленко.

Всі новини →