КОРУПЦІЙНІ РИЗИКИ В ДІЯЛЬНОСТІ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ. ЗАХОДИ ЩОДО ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ОРГАНАХ УПРАВЛІННЯ. ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ

Про це йшлося, зокрема, 17.10.2023  у рамках навчання  державних службовців Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області за загальною професійною програмою.  
Провів заняття Бутенко Ігор Станіславович, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації.
Також посадовці опрацювали тему: «Основні положення Національної стратегії у сфері прав людини. Механізм захисту прав і свобод людини та громадянина». Онлайн-заняття провела Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області.
Відповідно до розкладу занять за загальною професійною програмою для посадових осіб місцевого самоврядування учасниками було  опрацьовано тему: «Захист цивільного населення під час надзвичайних ситуацій». Заняття провів Зима Олександр Євгенович, доцент кафедри будівництва і цивільної інженерії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат технічних наук. 
Про організацію системи діловодства в органах влади розповідала Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області.
Всі новини →