Лексика української мови в умовах війни.

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання державних службовців апарату Полтавської обласної військової адміністрації за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Заняття «Лексика української мови в умовах війни» провела з віддаленого робочого місця Ольшанська Олена Олексіївна, аспірантка кафедри українознавства Запорізького національного університету, редакторка Комунального закладу «Запорізька обласна бібліотека для юнацтва» Запорізької обласної ради.

06 червня завершується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Захист персональних даних».

Яковенко Віра Сергіївна, автор і викладач програми, регіональний координатор Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області провела з віддаленого робочого місця вебінар на тему: «Запобігання порушенням прав людини у сфері захисту персональних даних в діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →