Лідерство – служіння в публічному управлінні.

27.04.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Завершилося очне навчання державних службовців Департаменту фінансів Полтавської обласної військової адміністрації за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В 2».

Викладач програми Горбуньова Софія Олегівна провела практичне заняття за програмою та підбила підсумки навчання. Державні службовці успішно пройшли підсумковий контроль знань і отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Лідерство у публічному управлінні».

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провели:

Нестуля Олексій Олексійович, професор,  доктор історичних наук, ректор ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»;

Нестуля Світлана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,  доктор педагогічних наук.

Всі новини →