Посадові особи місцевого самоврядування дистанційно навчаються за двома програмами підвищення кваліфікації.

19 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття для посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.

Спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Полтавській області проведено дистанційне навчання посадових осіб виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини за спеціальною короткостроковою програмою з питань захисту прав споживачів.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Програма навчання включає розгляд питань:

повноваження органів місцевого самоврядування у сфері житлово-комунальних послуг;

встановлення цін/тарифів на житлово-комунальні послуги відповідно до законодавства.

Заняття зі студії Полтавського РЦПК провела Максимішина Ірина Іванівна, начальник відділу за регульованими цінами Управління захисту споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Продовжується онлайн навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Економічний розвиток територій: проблеми, виклики, перспективи».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули наступні теми третього модуля програми:

роль кваліфікованих трудових ресурсів для місцевого економічного розвитку;

збір та аналіз інформації щодо розвитку трудових ресурсів.

Заняття з віддаленого робочого місця провела сертифікований тренер програми Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук.

Всі новини →