Посадові особи місцевого самоврядування територіальних громад Полтавщини розпочали онлайн навчання за програмою «Основи грантрайтингу та управління проектами в публічній сфері».

25 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дводенне онлайн навчання посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад Полтавщини за спеціальною короткостроковою програмою «Основи грантрайтингу та управління проектами в публічній сфері».
Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.
Онлайн заняття за програмою провела з віддаленого робочого місця Кондратьєва Ганна Вікторівна, заступник виконавчого директора Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, співрозробник та тренер програми.
Завершується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою. Сьогодні учасники професійного навчання пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.
Після проходження вихідного анкетування посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →