Посадові особи органів місцевого самоврядування та депутати місцевих рад дистанційно навчаються за програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування та новообраних депутатів місцевих рад за програмами підвищення кваліфікації.

27 листопада в рамках спеціальної професійної програми «Економічний розвиток територій: проблеми, виклики, перспективи» посадові особи  органів місцевого самоврядування виконували практичну роботу «Конструктор для пропозиції ідеї соціального бізнесу».

Також сьогодні відбулися заняття наступної тематики:

  • «Роль кваліфікованих трудових ресурсів для місцевого економічного розвитку»;
  • «Збір та аналіз інформації щодо розвитку трудових ресурсів».

З групою працювали сертифіковані тренери з питань місцевого економічного розвитку Дудка Ірина Анатоліївна та Жалій Тамара Віталіївна.

Продовжується дистанційне навчання новообраних депутатів місцевих рад за спеціальною короткостроковою програмою «Як бути ефективним депутатом».

Вебінар на тему «Права та обов’язки депутатів місцевої ради, правова основа їх діяльності» провели Кондратьєва Ганна Вікторівна, заступник виконавчого директора Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування та Врублевський Олександр, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації веб-сайту СТАРОСТА ПРОФІ.

Завершилося навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації, за короткостроковою програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

27 листопада учасники навчання пройшли підсумковий контроль знань (тестування) дистанційно в режимі реального часу.

Всі новини →