Права і свободи людини і громадянина в умовах воєнного стану

20 червня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, посадових осіб органів місцевого самоврядування  за загальною короткостроковою програмою «Права і свободи людини і громадянина в умовах воєнного стану».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Відбулися заняття наступної тематики:

«Система прав і свобод людини і громадянина. Гарантії прав і свобод в умовах правового режиму воєнного стану», викладач Полховська Інна Костянтинівна, автор програми, доцент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, кандидат юридичних наук;

«Забезпечення соціальних прав в умовах правового режиму воєнного стану. Реалізація права на працю та охорона праці в умовах правового режиму воєнного стану», викладач Сидоренко Анна Сергіївна, доцент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, кандидат юридичних наук.

Всі новини →