Продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії Б за загальною професійною програмою.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії Б апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, за загальною професійною програмою.

19 лютого, відповідно до розкладу занять, зі студії Полтавського ЦППК відбулися заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Лобач Катерина Василівна, завідувач аспірантури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, доцент кафедри суспільних наук, кандидат історичних наук;

«Відкритість та прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Кульчій Інна Олексіївна, координатор магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Всі новини →