Продовжується дистанційне навчання посадовців за професійними програмами.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за професійними програмами.

Сьогодні відбулося друге онлайн заняття за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування».

Дана програма реалізується Полтавським ЦППК на виконання планів-графіків підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2021 рік.

Мета програми: розвиток англомовної комунікативної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування для забезпечення ефективного спілкування фахівців у професійній сфері у найбільш типових ситуаціях.

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих комітетів територіальних громад за спеціальною професійною програмою.

14 квітня для учасників навчання проведено заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Лобач Катерина Василівна, завідувач аспірантури Полтавського національного педагогічного університету  імені В.Г. Короленка, доцент, кандидат історичних наук;

«Впровадження гендерних підходів у діяльність органів влади», викладач Стрельнік Олена Олександрівна, докторка соціологічних наук, радниця голови Полтавської облдержадміністрації.

Всі новини →