Продовжується дистанційне навчання посадовців за загальними програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання посадовців.

27 липня в рамках професійної програми для державних службовців обласної та районних військових адміністрацій відбулися заняття наступної тематики:

«Безпека життєдіяльності в умовах воєнного  стану. Управління хімічною безпекою та хімічними речовинами», викладач Дикань Сергій Антонович, доцент кафедри організації і технології будівництва та охорони праці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Полтавської області, кандидат технічних наук;

«Відкритість та прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані.», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області.

Учасники професійного навчання також пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Завершується навчання державних службовців  та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки».

Сьогодні учасники програми розглянули питання:

безпечне користування електронною поштою;

кібергігієна при користуванні програмним забезпеченням.

Заняття провели викладачі програми, сертифіковані тренери УШУ з кібергігієни та кібербезпеки:

Кондратьєва Ганна Вікторівна, аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

Ващенко Віталій Олексійович, цифровий лідер, проджект - менеджер.

Відповідно до вимог програми посадовці пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавськеого регіонального центру підвищення кваліфікації підвела підсумки навчання за програмою.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →