Продовжується навчання публічних службовців

11 червня 2020 року відбулося очне навчання голів районних державних адміністраційу рамках програми «Особливості регіонального розвитку в умовах децентралізації влади» на базі Полтавської обласної державної адміністрації.

 

Продовжилося навчання за професійною програмою для посадових осіб органів місцевого самоврядування, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років та спеціальними короткостроковими програмами«Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг» для керівників та спеціалістів Центрів надання адміністративних послуг, «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю» для посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, виконкомів об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації.

 

Заняття проводили Дорошенко Лариса Володимирівна – начальник навчально-методичного відділу Центру, Кіяшко Тетяна Сергіївна –адміністратор сектору з питань оформлення паспортів громадян України відділу по роботі з ЄДДР адміністративно-дозвільного управління Департаменту Центр надання адміністративних послуг у місті Кременчуці, Коль Олена Миколаївна – начальник Автозаводського РВ у м. Кременчуці УДМС України в Полтавській області, Отич Олександр Анатолійович – заступник директора – начальник управління інформаційної політики  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. 

Всі новини →