Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами Полтавського ЦППК.

Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

3 березня для посадових осіб територіальних громад, які навчаються за загальною професійною програмою,  відбулися дистанційні заняття наступної тематики:

 «Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю. Вивчення положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління – начальник відділу по забудові населених пунктів та містобудівного кадастру  управління містобудування і архітектури Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної державної адміністрації;

«Управління та адміністрування в умовах децентралізації влади», викладач Лозинська Тамара Миколаївна, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, професор, доктор наук з державного управління.

Державні службовці апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій продовжили розгляд теми «Лідерство у публічному управлінні».

Онлайн тренінг в рамках спеціальної короткострокової програми «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» провели Нестуля Олексій Олексійович, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор історичних наук, професор та Нестуля Свтілана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор педагогічних наук, доцент.

Всі новини →