Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

2 квітня посадові особи органів місцевого самоврядування, які підвищують кваліфікацію за загальною професійною програмою, вивчали питання: «Відкритість та прозорість органів місцевого самоврядування в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані». Заняття даної тематики провела зі студії Полтавського ЦППК Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області.

В рамках спеціальної короткострокової програми «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» завершився дводенний тренінг «Лідерство в публічному управлінні». Заняття для державних службовців апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій провели  з віддаленого робочого місця  Нестуля Олексій Олексійович, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор історичних наук, професор та Нестуля Свтілана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства ПУЕТ, доктор педагогічних наук, доцент.

Продовжується навчання другої групи адміністраторів ЦНАП за спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

Через майданчик дистанційного навчання Zoom заняття з групою проводить Московець Наталія Олексіївна,  викладачка вищої категорії Полтавського інституту економіки і права, директорка ГО «Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «МІСТ», членкиня ради перекладачів Українського товариства глухих, членкиня комітету доступності Полтавської обласної державної адміністрації, перекладач жестової мови «UA Суспільне.

Всі новини →