Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується дистанційне навчання трьох груп слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

5 квітня в рамках професійної програми для посадових осіб органів місцевого самоврядування відбувся онлайн тренінг «Управління змінами». Заняття провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і  торгівлі», професор, доктор економічних наук

Для державних службовців обласної та районних державних адміністрацій, які навчаються за спеціальною короткостроковою програмою «Розвиток професійних компетентностей державних службовців», сьогодні розпочався дводенний тренінг «Командна робота і взаємодія». З віддаленого робочого місця з групою працює тренер Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Продовжується навчання другої групи адміністраторів ЦНАП за спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови». Заняття з групою проводить Московець Наталія Олексіївна,  викладачка вищої категорії Полтавського інституту економіки і права, директорка ГО «Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «МІСТ», членкиня ради перекладачів Українського товариства глухих, членкиня комітету доступності Полтавської обласної державної адміністрації, перекладач жестової мови «UA Суспільне».

Всі новини →