Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

15 червня  у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися дистанційні заняття за двома  загальними програмами підвищення кваліфікації.

В рамках загальної професійної програми для державних службовців ГУ ПФУ в Полтавській області відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Стратегічне управління», викладач Тертичка Валерій Володимирович, завідувач Києво-Могилянської школи урядування Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктор наук з державного управління, професор;

«Публічне управління та євроінтеграційні процеси», викладач Лахижа Микола Іванович, професор, доктор наук з державного управління.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Дотримання прав людини та протидія дискримінації».

Сьогодні для учасників навчання проведено семінарські заняття та поточний контроль знань.

На платформі дистанційного навчання Moodle з групою працювала  Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук.

Всі новини →