Проведено дистанційні заняття для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне за загальними професійними програмами.

29 вересня для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування проведено онлайн заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності  публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Лобач Катерина Василівна, завідувач аспірантури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук;

«Стратегічне екологічне оцінювання. Управління твердими побутовими відходами як складова муніципального менеджменту», викладач Ілляш Оксана Едуардівна, завідувач кафедри прикладної екології та природокористування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», заступник голови Екологічної ради Полтавщини з наукової роботи, кандидат технічних наук;

«Відкритість та прозорість  органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Кульчій Інна Олексіївна, координатор магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Також сьогодні учасники навчання за загальними професійними програмами пройшли вихідний контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Всі новини →