Проведено онлайн навчання за двома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

5 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися онлайн заняття за двома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Сьогодні розпочалося дистанційне навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за загальною короткостроковою програмою «Комунікації та взаємодія в публічному управлінні».

Навчання відкрила директор Полтавського РЦПК Осипенко Наталія Михайлівна.

Заняття на тему: «Комунікації та комунікативні зв’язки  в публічному управлінні. Внутрішньоорганізаційна комунікація у публічному управлінні» провела Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна, заступник директора  навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавської державної аграрної академії, доцент кафедри менеджменту, кандидат економічних наук.

Завершується онлайн навчання першої групи учасників за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Зі студії Полтавського РЦПК відбулися заняття наступної тематики:

«Повноцінний розвиток дитини та причини його затримки. Особливості поведінкових проявів дітей із сімей, які перебувають  в складних життєвих обставинах», викладач Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук;

«Причини та профілактика емоційного вигорання фахівця із соціальної роботи під час виконання професійних обов’язків», викладач Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки.

Після проходження підсумкового анкетування фахівці із соціальної роботи та працівники системи соціального захисту, які забезпечують виявлення осіб/сімей з дітьми, що належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах та відповідають за організацію надання їм соціальних послуг - учасники навчання за програмою, отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →