Проведено заняття за трьома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

12 липня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації проведено заняття за трьома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

На базі комп’ютерного класу Центру розпочалося навчання державних службовців апарату Полтавської обласної військової адміністрації за спеціальною короткостроковою програмою «Основи обробки даних в МS Excel».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Тренінг «Введення даних  різних форматів в МS Excel . Оформлення таблиць в МS Exce» провів Іванов Юрій Васильович, автор і викладач програми, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат економічних наук.

Завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічних службовців».

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули теми:

«Стратегії і тактики поведінки у конфлікті публічного службовця в умовах професійної діяльності»;

«Методи та техніки ефективного вирішення виробничих конфліктів».

З віддаленого робочого місця з групою працювала Улунова Ганна Євгенівна, завідувачка секції психології кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету, доктор психологічних наук.

Зі студії Полтавського РЦПК відбулося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, відповідальних за мобілізаційну роботу та ведення обліку військовозобов’язаних, за спеціальною короткостроковою програмою «Пріоритетні напрями безпекової політики України».

Представники Полтавського обласного та міського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки розкрили питання:

«Пріоритетні напрями безпекової політики України. Практичні аспекти виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»;

«Організація та ведення військового обліку на підприємстві, в установі, організації»;

«Оформлення бронювання на період мобілізації та на воєнний час».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмами.

Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

Всі новини →