RBM - управління, орієнтоване на результат у сфері регіональної політики

19.06.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.
Розпочалося навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад за загальною короткостроковою програмою  «RBM - управління, орієнтоване на результат у сфері регіональної політики».
Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.
Учасники програми розглянули теми:
«Нормативно-правові та інституційні механізми реалізації державної регіональної політики»;
«Формування стратегічних, оперативних цілей та завдань регіонального розвитку відповідно до методики «управління, орієнтоване на результат».
Заняття із віддаленого робочого місця провів Опанащук Петро Володимирович, автор і викладач програми, доцент кафедри права та публічного управління  Житомирського державного університету імені І.Франка, кандидат історичних наук.
Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за типовою загальною професійною програмою «Загальна адміністративна процедура»
Жалій Тамара Віталіївна, доцент кафедри історії Полтавського педагогічного університету імені В.Г Короленка,  кандидат історичних наук. провела з віддаленого робочого місця заняття на тему: «Учасники адміністративного провадження»
Також сьогодні учасники професійного навчання мають виконати завдання в системі дистанційного навчання  Moodle за темою: «Особи, які сприяють розгляду справи» та пройти поточний контроль знань.
Всі новини →