Розпочалося дистанційне навчання посадовців за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

04.10.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.
Навчання відкрила Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи  – начальник навчального відділу Полтавського РЦПК. 
Лавріненко Віталій Анатолійович, доцент кафедри кризової психології Полтавського національного педагогічного університету  імені В.Г. Короленка, кандидат психологічних наук провів зі студії Полтавського РЦПК вебінар на тему: «Сутність  та складові частини  виробничих конфліктів. Чинники конфліктної поведінки публічного службовця в умовах професійної діяльності».
Заняття для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відбулося в рамках загальної короткострокової  програми «Попередження та вирішення конфліктів в професійній діяльності публічних службовців».
Посадові особи місцевого самоврядування – учасники загальної короткострокової програми «Підготовка та впровадження органами місцевого самоврядування проєктів міжмуніципального співробітництва» розглянули сьогодні тему: «Правова природа та практичний зміст проєктів міжмуніципального співробітництва, їх місце та роль у  посиленні інституційної спроможності територіальних громад».
Вебінар з віддаленого робочого місця провів Врублевський Олександр Станіславович, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації вебсайту СТАРОСТА ПРОФІ.
Всі новини →