Розпочалося дистанційне навчання за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

01.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
Навчання в розрізі груп відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.
 В рамках загальної короткострокової  програми «Реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Забезпечення  дотримання, захисту прав та найкращих інтересів дитини» для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відбулися заняття наступної тематики:
«Створення Державної служби України у справах дітей. Усиновлення дітей-сиріт та дітей. Позбавлених батьківського піклування під час воєнного стану», викладачі Фоменко Ірина Олександрівна, начальник служби у справах дітей Полтавської ОВА та Цілина Юлія Петрівна, завідувач сектору розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей Полтавської ОВА;
«Захист прав дітей в умовах воєнного стану. Правила підготовки позовних заяв про позбавлення батьківських прав», викладач Маліннікова Дар’я Костянтинівна, керівник адвокатського об’єднання «Маліннікова, Курбала та партнери», викладач Полтавського інституту економіки та права.
Державні службовці обласної та районних державних адміністрацій - учасники загальної короткострокової програми «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності  в органах публічної влади» розглянули сьогодні питання: 
  • «Етичні стандарти поведінки  державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування»;
  • «Викривачі корупції. Гарантії прав та захисту»;
  • «Відповідальність за порушення антикорупційного законодавства».
Заняття зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації провів віддаленого робочого місця провів Бутенко Ігор Станіславович, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Полтавської обласної військової адміністрації.
Всі новини →