Розпочалося дистанційне навчання за двома загальними програмами підвищення кваліфікації

09.10.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними  програмами підвищення кваліфікації.
У рамках загальної професійної програми для посадових осіб органів місцевого самоврядування сьогодні  були висвітлені наступні питання:
«Основні новели Закону України «Про службу  в органах місцевого самоврядування», викладач Кочур Лариса Василівна, експертка Платформи «Управління людськими ресурсами» Всеукраїнської асоціації ОТГ, керуюча справами виконавчого комітету Березанської міської ради;
«Загальні засади здійснення адміністративної процедури», викладач Жалій Тамара Віталіївна, доцент кафедри історії України Полтавського національного педагогічного університету імені В .Г. Короленка, кандидат історичних наук.
За загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія. Маніпуляційна стійкість  в органах державного управління та місцевого самоврядування» для державних службовців та посадових осіб органів  місцевого самоврядування проведено вебінар на тему: «Сутність і ознаки маніпуляції». 
Зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації з  групою працювала Костишина Тетяна Адамівна, автор і викладач програми, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук.
Всі новини →