Розпочалося дистанційне навчання за програмою «Актуальні питання місцевого самоврядування в умовах воєнного стану».

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

16 листопада розпочалося дистанційне навчання посадовців за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання місцевого самоврядування в умовах воєнного стану».

Дана програма реалізується Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Полтавською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК. З вітальним словом до учасників програми звернувся Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування

Сьогодні учасники професійного навчання розглянули теми:

«Особливості здійснення старостами в умовах воєнного стану повноважень, передбачених статтею 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та тих, на здійснення яких старост було додатково уповноважено відповідними рішеннями виконавчого комітету»;

«Місце та роль локальних актів (положення про виконавчий комітет, структурні підрозділи, положення про старосту, посадова інструкція старости та інших посадових осіб) в унормуванні службової діяльності посадових осіб місцевого самоврядування в умовах воєнного стану»;

«Актуальні питання вчинення правочинів в умовах воєнного стану, предметом яких виступає земельна ділянка».

Заняття провели:

Врублевський Олександр, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації веб-сайту СТАРОСТА ПРОФІ:

Чувпило Вадим Вікторович, доцент кафедри хімії та біотехнології Полтавського державного аграрного університету, кандидат наук з державного управління

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провела з віддаленого робочого місця Марчук Марина Олегівна – перекладач жестової мови.

Всі новини →