Розпочалося дистанційне навчання за програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

09 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дводенне онлайн навчання групи слухачів з числа працівників системи соціального захисту за спеціальною короткостроковою програмою «Ефективність надання соціальних послуг фахівцями із соціальної роботи сім’ям з дітьми, як механізм профілактики та мінімізації складних життєвих обставин в родинах».

Програмою навчання передбачено розгляд наступних питань:

  • соціальна підтримка вразливих груп населення шляхом ведення випадку;
  • догляд та виховання дітей в умовах наближених до сімейних;
  • повноцінний розвиток дитини та причини його затримки; особливості поведінкових проявів дітей із сімей, які перебувають  в складних життєвих обставинах;
  • причини та профілактика емоційного вигорання фахівця із соціальної роботи під час виконання професійних обов’язків.

Навчання відкрила Дорошенко Лариса Володимирівна. начальник навчально-методичного відділу Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Заняття зі студії Полтавського РЦПК проводять викладачі:

Хабірова Лариса Ігорівна, психолог Полтавського обласного центру соціальних служб, кандидат психологічних наук;

Помогайбо Оксана Василівна, провідний фахівець із соціальної роботи Полтавського обласного центру соціальних служб, магістр соціальної педагогіки.

Всі новини →