Розпочалося дистанційне навчання за програмою «Гендерно -зумовлене та домашнє насильство: причини, наслідки, профілактика та законодавче врегулювання»

1 листопада у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою  «Гендерно -зумовлене та домашнє насильство: причини,  наслідки, профілактика та законодавче врегулювання».

Навчання відкрила Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи, начальник навчального відділу Полтавського РЦПК.

Вебінар на тему «Насильство як соціально-психологічний феномен, типологія та ідентифікація. Передумови  та причини прояву насильства. Його наслідки і механізми попередження» провела зі студії Полтавського РЦПК Златопольська Наталія Василівна, старший викладач кафедри соціальної роботи і спеціальної освіти Полтавського інституту економіки і права  Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», координатор проектів Полтавського обласного благодійного фонду «Громадське здоров’я».

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови»

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провела Марчук Марина Олегівна – перекладач жестової мови.

 

Всі новини →