Розпочалося дистанційне навчання за програмою «Реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Забезпечення дотримання, захисту прав та найкращих інтересів дитини».

26 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Забезпечення дотримання, захисту прав та найкращих інтересів дитини».

Дана програма реалізується в рамках виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців місцевих органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2022 рік.

Навчання відкрили Фоменко Ірина Олександрівна, начальник служби у справах дітей Полтавської ОВА та Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Захист прав дітей в умовах воєнного стану», викладач Маліннікова Дар’я Костянтинівна, керівник адвокатського об’єднання «Маліннікова, Курбала та партнери», викладач Полтавського інституту економіки та права;

«Соціальний захист дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, виявлення ризиків потрапляння дітей в умови, які загрожують їх життю та безпеці», викладач Герасименко Альона Сергіївна, головний спеціаліст служби у справах дітей Полтавської ОВА.

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови»

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провела Марчук Марина Олегівна, перекладач жестової мови

Всі новини →