Розпочалося дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова».

18 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося дистанційне навчання першої групи державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова».

Навчання відкрила Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.

Теми «Українська мова як чинник національної безпеки», «Правопис української мови. Новітні норми» з віддаленого робочого місця розкрила Браїлко Юлія Іванівна, кандидат філологічних наук, доцент.

Продовжується дистанційне навчання депутатів місцевих рад за загальною короткостроковою програмою «Статус, діяльність, повноваження, обов’язки та функції депутатів місцевих рад в Україні».

Онлайн заняття на тему: «Забезпечення прав людини в умовах правового режиму воєнного стану», «Відкритість та прозорість органів місцевого самоврядування в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані» провела Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області.

Всі новини →