Розпочалося дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія. Маніпуляційна стійкість в органах державного управління та місцевого самоврядування».

19 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія. Маніпуляційна стійкість в органах державного управління та місцевого самоврядування».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Заняття на тему «Сутність і ознаки маніпуляції. Види та форми маніпуляцій» провела зі студії Полтавського РЦПК Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор,  доктор економічних наук.

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою.

19 жовтня відбулися заняття наступної тематики:

«Соціальний діалог – шлях до подолання соціально-трудових конфліктів», викладач Атаманюк Оксана Анатоліївна, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області;

«Стратегічне екологічне оцінювання. Управління твердими побутовими відходами як складова муніципального менеджменту», викладач Ілляш Оксана Едуардівна, доцент кафедри прикладної екології та природокористування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», заступник голови Екологічної ради Полтавщини з наукової роботи, кандидат технічних наук.

Всі новини →