Розпочалося дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця».

1 червня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК, яка ознайомила учасників навчання із вимогами до проходження підсумкового контролю знань та умовами отримання цифрових сертифікатів про підвищення кваліфікації.

Сьогодні в рамках програми відбувся онлайн тренінг на тему: «Сутність та складові частини виробничих конфліктів. Чинники конфліктної поведінки публічного службовця в умовах професійної діяльності».

Заняття зі студії Полтавського ЦППК провів Лавріненко Віталій Анатолійович, старший викладач кафедри психології Полтавського національного педагогічного університету імені  В.Г.Короленка,  кандидат психологічних наук.

Всі новини →