Розпочалося он-лайн навчання в рамках програми «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

Із 25 червня 2020 року розпочалося он-лайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція  України».

Програма реалізується спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації та  розрахована на державних службовців апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, апаратів районних рад, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій.

Сьогодні зі студії Полтавського ЦППК відбулися заняття наступної тематики:

  • «Комунікація органів влади з громадськістю та ЗМІ – необхідна умова прийняття управлінських рішень», викладач Варченко Юрій Миколайович, перший заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації;
  • «Презентація щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні за 2019 рік», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області.
Всі новини →