Розпочалося навчання за двома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

09 серпня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося навчання посадовців за двома спеціальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Навчання в розрізі груп відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Посадові особи апарату Полтавської обласної ради підвищують кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Основи обробки даних в МS Excel».

Тренінг «Введення даних різних форматів в МS Excel. Оформлення таблиць в МS Excel» провів на базі комп’ютерного класу Центру Іванов Юрій Васильович, автор і викладач програми, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат економічних наук.

Державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування розпочали дистанційне навчання за короткостроковою програмою «Основи грантрайтингу та управління проєктами в публічній сфері».

Вебінар «Вступ до проєктного менеджменту» провели з віддалених робочих місць тренери програми:

Кондратьєва Ганна Вікторівна, аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

Дроботенко Олеся Олександрівна, начальник відділу з питань інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради.

Всі новини →