Розпочалося навчання за програмою «Професійне вигорання: причини виникнення та шляхи усунення».

22.09.2022 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації  розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Професійне вигорання: причини виникнення та шляхи  усунення».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Онлайн тренінг «Теоретичні підходи до розуміння сутності професійного вигорання публічного службовця як представника соціономічних професій. Стадії та чинники виникнення професійного вигорання публічного службовця» провела з віддаленого робочого місця Фролова Ольга Василівна, доцент кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук.

Завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності»

Вебінар на тему: «Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу» провела  Шара Світлана Олексіївна, доцент кафедри педагогіки та суспільних наук ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат педагогічних наук.

Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування пройшли підсумковий контроль знань, дистанційно в режимі реального часу.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →