Розпочалося онлайн навчання публічних службовців за двома програмами підвищення кваліфікації

1 грудня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося онлайн навчання публічних службовців за двома програмами підвищення кваліфікації.

Навчання в розрізі груп відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Державні службовці категорії Б, В,  посадові особи місцевого самоврядування розпочали навчання за загальною короткостроковою програмою  «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю»

Петренко Ірина Миколаївна, завідувач кафедри педагогіки  та суспільних наук ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»,  доктор історичних наук, професор провела заняття на тему: «Громадянське суспільство: сутність та функції.  Держава та громадянське суспільство. Громадська думка як інститут демократичного суспільства. Громадянська культура».

Розпочалося онлайн навчання першої підгрупи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб органів місцевого самовряд4ування за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Сьогодні в рамках програми відбулися заняття наступної тематики:

«Українська мова – державна мова України. Українська мова як складова національної безпеки»;

«Правопис української мови. Новітні норми».

Заняття провела Браїлко  Юлія Іванівна, доцент кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання Полтавського національного університету імені  В.Г.Короленка, кандидат філологічних наук.

Всі новини →