Розпочалося онлайн навчання за короткостроковою програмою «Новації законодавства в системі публічних закупівель».

26 - 27 серпня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводиться онлайн навчання за короткостроковою програмою «Актуальні питання організації та здійснення публічних закупівель».

Дана програма реалізується Центром в рамках виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2021-2023 роки, відповідно до планів-графіків підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, навчання депутатів місцевих рад на 2021 рік.

 До участі у навчанні запрошені державні службовці органів виконавчої влади та посадові особи місцевого самоврядування виконавчих комітетів територіальних громад, відповідальні за здійснення публічних закупівель.             

Програма включає розгляд наступних питань:

нормативно-правова база у сфері  публічних закупівель;

інформаційні джерела та аналітичні інструменти у сфері публічних закупівель;

останні новини закупівельного процесу;

тендерний комітет, уповноважена особа та централізована закупівельна організація;

відкриті торги як основна процедура закупівлі, процедура відкритих торгів з публікацією англійською мовою;

допорогова закупівля;

відповідальність за порушення законодавства у сфері закупівель;

виявлення Антимонопольним комітетом дискримінаційних умов в тендерній документації замовників.

Заняття з віддаленого робочого місця проводить Стефанюк Ольга Дмитрівна, викладач програми, керівник  проекту  «Центр освіти дорослих – середовище особистісного розвитку» ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і   торгівлі», кандидат економічних наук.

Всі новини →