Розпочалося онлайн навчання за програмою «Етикет та імідж як складові культури управління публічного службовця».

11 травня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося дистанційне навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Етикет та імідж як складові культури управління публічного службовця».

         Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.                       

         Сьогодні в рамках програми відбувся онлайн тренінг на тему «Професійна етика публічного службовця. Імідж та репутація публічних осіб».

Заняття зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій провела Воронько -Невіднича Тетяна Вікторівна, доцент кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії, кандидат економічних наук.

         Продовжується дистанційне навчання групи слухачів з числа державних службовців апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації та посадових осіб виконавчого апарату Полтавської обласної ради за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування».

Всі новини →