Розпочалося онлайн навчання за програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю».

19 травня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю».

Навчання проводиться спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

Цільова аудиторія учасників програми –  посадові особи виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини, відповідальні за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації.

Навчальний захід відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК та Пилипенко Вікторія Миколаївна, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю обласної державної адміністрації.

Продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих комітетів територіальних громад за загальною короткостроковою програмою «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності».

Сьогодні учасники навчання розглянули наступні питання:

«Лексика і фразеологія офіційно-ділового стилю»;

«Графіка та орфографія ділового тексту».

Заняття зі студії Полтавського ЦППК провела Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально - методичного відділу Центру.

За спеціальною професійною програмою «Основи української жестової мови» навчаються працівники соціальної сфери виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини.

Всі новини →