Розпочалося онлайн навчання за програмою «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця».

29 квітня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося  дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад Полтавщини за загальною короткостроковою програмою «Попередження та вирішення конфліктів у професійній діяльності публічного службовця».

Навчальний захід відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.

В рамках програми відбувся тренінг на тему: «Сутність та складові частини виробничих конфліктів. Чинники конфліктної поведінки публічного службовця в умовах професійної діяльності».

Заняття зі студії Полтавського ЦППК провела Фалєєва Юлія Олександрівна, практичний психолог Головного управління ДСНС у Полтавській області.

Державні службовці Головного управління Національної поліції  у Полтавській області дистанційно підвищують кваліфікацію за професійною програмою. Сьогодні учасники навчання опрацювали теми:

«Управління та адміністрування в умовах децентралізації влади»;

«Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу».

З групою працювали:

Лозинська Тамара Миколаївна, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської  державної аграрної академії, професор, доктор наук з державного управління

Шара Світлана Олексіївна,  доцент кафедри педагогіки і суспільних наук ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат педагогічних наук.

 Продовжується онлайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування».

Всі новини →