Розпочалося онлайн навчання за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування»

13 квітня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося онлайн навчання першої групи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування».

Дана програма реалізується Полтавським ЦППК на виконання планів-графіків підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2021 рік.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Мета програми:

Розвиток англомовної комунікативної компетентості для забезпечення ефективного спілкування фахівців у професійній сфері у найбільш типових ситуаціях.

Програма розрахована на 108 годин навчання.

Учасники працюватимуть в режимі реального часу (вебінари в ZOOM) та в режимі відкладеного часу (платформа Moodle).

Підсумковий контроль здійснюватиметься у формі комп’ютерного тестування і співбесіди.

Результат підсумкового контролю знань (комп’ютерного тестування) зараховується за умови 80% правильних відповідей.

Документ про підвищення кваліфікації буде виданий за умови набрання учасником професійного навчання не менше ніж 75 %, обрахованих з урахуванням питомої ваги кожного із критеріїв оцінювання:

  • відвідування занять;
  • проходження дистанційного навчання;
  • поточний контроль;
  • підсумковий контроль.
Всі новини →