Служба в органах місцевого самоврядування. Період воєнного стану.

 

14 грудня посадові особи кадрових та юридичних служб органів місцевого самоврядування Житомирської, Закарпатської, Одеської та Полтавської областей взяли участь в  онлайн тренінгу на  тему: «Служба в органах місцевого самоврядування. Період воєнного стану».

Захід відбувся в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Від Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації учасників привітала Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Впродовж навчання розглянуто питання:

правовий статус посадових осіб місцевого самоврядування та його особливості в умовах воєнного стану;

прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та призначення на посади в органах місцевого самоврядування в умовах воєнного стану;

форми організації робочого часу та оформлення неробочого часу органами місцевого самоврядування в умовах воєнного стану.

Тренінг провели експерти проекту USAID «ГОВЕРЛА» Брусенцова Яна, Гуленко Олена та Шелеп Ірина.

Завершується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою  «Державна політика у сфері  територіальної організації влади».

Тематичну зустріч «Особливості здійснення місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. Особливості діяльності військових адміністрацій» провела провела автор і викладач програми Лозинська Тамара Миколаївна, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування Полтавського державного аграрного університету, професор, доктор наук з державного управління.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

Всі новини →