Спільно з Полтавською обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування проведено навчання за програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія»

03.07.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися заняття для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
Спільно з Полтавською обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування на базі Центру відбулося очне навчання посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія».
Навчання відкрили Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор ПОАОМС та Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.
Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії  Полтавського університету економіки і торгівлі, професор, доктор економічних наук провела заняття наступної тематики: 
 «Команда: сутність та етапи створення у публічній службі»; 
«Організація командної роботи у режимі реального та віртуального часу публічній службі»;
 «Ефективна команда».
Після завершення навчання та проходження підсумкового анкетування учасники програми отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
Сьогодні розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки».
Учасники програми розглянули питання:
кібергігієна: причини актуалізації та термінологічний апарат;
правове забезпечення у сфері кібербезпеки та державної інформаційної безпеки;
місце соціальної інженерії у сфері кібербезпеки;
безпека користування соціальними мережами;
безпечне користування глобальною мережею Інтернет;
безпечне користування електронною поштою.
Заняття із віддаленого робочого місця провели сертифіковані тренери за напрямом навчання:
Кондратьєва Ганна Вікторівна, аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Ващенко Віталій Олексійович, начальник відділу розвитку  інфраструктури Управління інфраструктури Полтавської обласної військової адміністрації.
Всі новини →