Співробітництво територіальних громад - правовий механізм спільного вирішення питань місцевого значення

20.07.2022 розпочалося підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад за загальною короткостроковою програмою: «Співробітництво територіальних громад - правовий механізм спільного вирішення питань місцевого значення».

Навчання відбуваються на онлайн платформах Zoom, Moodle

Тема сьогоднішнього заняття: "Правова природа та практичний зміст співробітництва, його місце та роль у розвитку територіальних громад. Етапи організації співробітництва, їх зміст та процедурні особливості".

З учасниками навчання працював Врублевський Олександр Станіславович, експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад, директор адміністрації вебсайту СТАРОСТА ПРОФІ.

Продовжується підвищення кваліфікації державних службовців  апарату і структурних підрозділів обласної та районних військових адміністрацій за загальною професійною програмою.

Сьогодні опрацювали теми: "Документування управлінської діяльності. Організація архівного зберігання документів у період воєнного стану" та "Впровадження гендерних підходів у діяльність органів влади. Гендерний аудит".

Зі слухачами спілкувалися: Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області та Дудка Ірина Анатоліївна, голова правління громадської організації  «Інститут розвитку  територіальних громад Полтавщини».

Всі новини →