Статус, діяльність, повноваження, обов’язки та функції депутатів місцевих рад в Україні.

17 жовтня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання депутатів місцевих рад за загальною короткостроковою програмою «Статус, діяльність, повноваження, обов’язки та функції депутатів місцевих рад в Україні».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Із вступним словом до депутатів звернулися Лемешко Олександр Миколайович, перший заступник голови Полтавської обласної ради, кандидат юридичних наук та Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування (ПОАОМС).

Сьогодні учасники програми розглянули питання:

«Правова система місцевого самоврядування в Україні. Правовий статус депутатів місцевих рад в Україні»;

«Інструменти взаємодії та комунікації депутатів місцевих рад і громадськості».

Заняття провели:

Лемешко Олександр Миколайович, перший заступник голови Полтавської обласної ради, кандидат юридичних наук;

Полховська Інна Костянтинівна, кандидат бюридичних наук, доцент з конституційного права та місцевого самоврядування.Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого;

Штефан Вадим Григорович, директор аналітичного центру «Бюро економічних та соціальних досліджень».

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В1»

Відповідно до розкладу занять з групою з віддаленого робочого місця працював автор і викладач програми Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.

Всі новини →