Стратегічна сесія «Від розвитку персоналу до розвитку громад».

Створення платформи для розвитку, фахового спілкування з партнерами та учасниками освітнього процесу щодо ефективності заходів з підвищення кваліфікації, спрямованих на розвиток професійних компетентностей державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування – один із пріоритетів в діяльності Полтавського ЦППК на 2020 рік.

Завдяки практичному досвіду, отриманому в Українській школі урядування, Полтавським ЦППК започатковано нову традицію: проводити стратегічні сесії з керівниками відділів (служб) управління персоналом органів державної влади та місцевого  самоврядування.

6 лютого відбувся перший такий захід за участю керуючих справами, посадових осіб виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, відповідальних за роботу з персоналом. Тема зустрічі: «Від розвитку персоналу до розвитку громад».

Стратегічними цілями сесії визначено:

  • презентація нових програм підвищення кваліфікації на 2020 рік;
  • вироблення спільного бачення в питаннях визначення освітніх потреб посадових осіб місцевого самоврядування та оцінки ефективності заходів з підвищення кваліфікації;
  • формування єдиного підходу в організації навчання з метою наближення освітніх послуг до місця проживання та проходження  служби слухачів;
  • посилення співпраці Полтавського ЦППК з органами місцевого самоврядування.

 Серед підсумків заходу, проведеного з посадовими особами органів місцевого самоврядування, відповідальними за роботу з персоналом:

визначення впливу публічного службовця на розвиток громади;

мотиви публічного службовця до навчання; 

напрями розвитку фахівців.

Всі новини →